Krullenkapper

 

 

 

 

Krullen hebben net wat wat meer aandacht nodig dan stijl haar. Zo gebruiken we voor het knippen van krullen een andere methode van knippen. De verzorging van krullen is anders dan stijl haar, zo adviseer ik mij curly's om de CG-methode te gaan gebruiken voor het verzorgen en stijlen van hun krullen. Zo zorgen we samen dat we jou haar om toveren tot een prachtige bos krullen! 

Krullen kleuren  
Het blijft een lastige keuze of we onze prachtige krullen nu wel of niet moeten kleuren. Wat nou is ik je vertel dat het verantwoord kan! Je denkt nu vast dat kan niet! Jean Paul Myne heeft haarkleuringen op de markt gebracht waar we verantwoord mee kunnen kleuren. Waar ze bij andere merken allemaal waterstofperoxide gebruiken, gebruiken we bij Jean Paul Myne DOC ACTIVE ENZYMEN: dit is een uiterst speciale emulsie dat verrijkt is met enzymen die verkregen zijn uit papaya en de steel van de ananasplant. Ben je grijs? Geen probleem onze kleuren dekken zelfs die van grijsharige. Het Aller mooiste is nog wel dat we zelfs verantwoord kunnen ontkleuren, want ook in onze blondering zit geen waterstofperoxide. Toen ik dit hoorde viel ik bijna van mij stoel! Ik was stom verbaast, maar wat ben ik blij dat ik over ben overgestapt naar Jean Paul Myne. Wil jij meer weten over dit ecologisch merk? Ga naar Jean Paul Myne.

 

CG-methode
Bij Hairdesign kampen werken wij volgens de curly girl methode. U kunt bij de Krullenkapper een afspraak inplannen zodat we jou alles uitleggen over deze methode, zo wordt bijv. verteld welke producten geschikt zijn voor de CG-methode. Tijdens deze behandeling zullen we jou haar haar wassen,stijlen en drogen zodat jij het verschil kan ervaren van de curly girl methode. Deze behandeling is te boeken al de Wash, Style & Dry behandeling. Hairdesign Kampen werkt met verschillende merken wie CG-Proef zijn in onze Webshop bestel je alle fijne producten wie wij in de salon ook gebruiken.

De afspraak 
De krullenkapper verwacht u met droog haar op uw afspraak. Het beste is om uw haar 1 tot 2 dagen ervoor te wassen en vervolgens uw haar te stijlen als normaal. Nadat we jou wensen hebben besproken gaan we het knippen dit doen we in droog haar, zo kan ik goed zien hoe de krullen vallen zo worden ze geknipt in hun natuurlijke valling. Na het knippen gaan we het haar wassen, verzorgen en in model brengen, nadat het in model gebracht is gaan we jou krullen controleren en nog knippen knippen waar nodig is. Wil jij meer weten over de CG-methode boek dan bij jou knipbehandeling de extra behandeling Wash, Style & Dry. Tijdens deze behandeling gaan we jou alles vertellen over de CG-methode, gaan we samen kijken of jou producten thuis al CG-proef zijn, geven we je tips over de styling van jou haar en de CG proef producten wie je daarbij zou kunnen gebruiken. 


Na het knippen is het niet meer mogelijk om het haar met een styltang te stylen. Doordat de krullen droog en in bundeltjes worden geknipt ontstaat er lengte verschil in de krullen.Dit komt door de verschillende krultypes, de ene krul krult intenser dan de andere. 

 

 

 

Wil je meer van ons werk zien of op de hoogte blijven van onze werkzaamheden? Volg ons dan op social media. 

 

 

Hier vind u meer foto's van  Krullenkapper Kampen