Heb jij last van beschadigd haar ? Bij Hairdesign Kampen werken we met Oxilock Plasma, de oplossing om jou haar weer te herstellen en te laten glanzen als nooit tevoren!

Oxilock Plasma is een exclusieve lijn van Jean Paul Mynè die is samengesteld uit organische stoffen die de revitalisering van beschadigde keratine vezels mogelijk maakt. 

Oxilock plasma zorgt er dankzij haar drievoudige herstelvermogen voor dat haar dat beschadigd is door agressieve of chemische behandelingen er weer gezond, glanzend en sterk uit gaat zien. 
Oxilock plasma vermindert het afbreken van het haar met 98%, zodat kleurspecialisten grenzen durven en kunnen verleggen. 
Ook geschikt voor ‘poreus’ haar, dat is beschadigd of verzwakt door chemische behandelingen.

 

Oxilock Plasma nr. 1 herstelt en beschermt de zwavelbruggen en keratine vezels in hetehaar tijdens of na een chemische behandeling.
Oxilock Plasma wordt gebruikt als hèt ideale middel om in elke situatie fantastische resultaten te bereiken.
Te mengen door de verf voor het beschermen van het haar, of toe te passen als ” Alone treatment” om het haar te herstellen.

Oxilock plasma nr. 2 werkt in samenwerking  met nr. 1 en is ontwikkeld om de behandeling af te sluiten. Het zorgt ervoor dat de herstelde bruggen van het haar worden verzegeld en de schubbenlaag van het haar wordt hersteld en gesloten zodat kleurpigmenten worden vastgezet in het haar voor een langdurig kleurgenot. Het is een concentraat van organische stoffen dat de gezondheid van het haar herstelt. 

Oxilock verf toevoeging vanaf €25,-

Oxilock herstel treatment vanaf €35,-