Heat cap

Gepubliceerd op 3 februari 2022 om 20:43

Wat doet een heat cap?
De heat cap is een makkelijke en handige manier om gewoon thuis jouw natuurlijke haar nog beter te verzorgen. Je haar wordt na meerdere keren gebruiken gezonder, glanzender en sterker. Maar waarom zou jij een heat cap nodig hebben?

Hoe werkt een heat cap?
Door de warmte die de heat cap genereert door de lijnzaad (flaxseed) die wordt opgewarmd in de magnetron (microgolf / microwave), gaan de haarschubben openstaan. Vooral mensen die een lage porositeit hebben, hebben baat bij deze warmtebehandeling. De haarschubben gaan door de warmte openstaan en het vocht van het haarmasker kan daardoor beter doordringen in de haarschacht.  Heb jij een hoge posositeit? Ook dan helpt deze heat cap natuurlijk! Denk bijvoorbeeld aan de inwerktijd, door de heat cap te gebruiken hoeft u deep-co/ masker niet meer zo lang in te werken. Doordat de voedingsstoffen van jouw haarmasker beter in je haar kunnen trekken, zal je haar een boost krijgen doordat het dieper gevoed wordt. Een heat cap zorgt ervoor dat je haarmasker optimaal benut wordt! Uiteindelijk resulteert dit in minder gespleten haarpunten, zachter en handelbaar haar en doordat het gezonder wordt glanst je haar als nooit te voren!

Handgemaakt
De heat caps van Almandia worden in Nederland volledig met de hand gemaakt. Ze worden gevuld met biologisch lijnzaad en de stoffen zijn 100% katoen. Doordat ze met de hand worden gemaakt is er een sterk wisselend assortiment die ongeveer twee à drie keer per jaar wisselt.

Bestel nu jou heat cap in de webshop!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.